Babeczki pomarańczowo-żurawinowe - Muffins orange-canneberge
Babaka czekoladowo-bananowa - Cake chocolat-banane
Bretońskie ciasto ze słonym masłem i z suszonymi śliwkami - Far breton au beurre salé et aux pruneaux
Babaka czekoladowo-bananowa - Cake chocolat-banane
Bretońskie ciasto ze słonym masłem i z suszonymi śliwkami - Far breton au beurre salé et aux pruneaux
Ciasto marmurkowe z gruszkami i czekoladą - Gâteau marbré poires-chocolat
Ciasto Trzech Króli - Galette des Rois (Przepis: Pierre Hermé)
Ciasto Trzech Króli - Galette des Rois (Przepis: Pierre Hermé)
Crème brûlée z wanilią et skórką z limonki - Crème brûlée vanille au zeste de citron vert
Czekoladowy krem z lawendą -Crème au chocolat à la lavande
Drożdżowe rogaliki z makiem - Croissants broichés au pavot
Gruszki gotowane w korzennym winie - Poires pochées au vin épicé
Czekoladowy krem z lawendą -Crème au chocolat à la lavande
Drożdżowe rogaliki z makiem - Croissants broichés au pavot
Gruszki gotowane w korzennym winie - Poires pochées au vin épicé
Kruche ciasteczka z nadzieniem malinowym - Sablés à la framboise
Linzertorte de "Rêves de Pâtissier" par Pierre Hermé
Linzertorte de "Rêves de Pâtissier" par Pierre Hermé
Migdałowe babeczki z przyprawami - Amandines aux épices
Mufinki z jabłkami i włoskimi orzechami - Muffins aux pommes et aux noix
Mufinki z jabłkami i włoskimi orzechami - Muffins aux pommes et aux noix
Pieczona figa na orzechowym ciastku - Figue rôtie sur un biscuit aux noix
Pistacjowy financier - Financier à la pistache
Pistacjowy financier - Financier à la pistache
Placek z figami - Tarte aux figues noires
Placek z jabłkami - Tarte fine aux pommes
Placek z jabłkami i z kiwi - Tarte aux pommes et kiwis
Placek z rabarbarem - Tarte à la rhubarbe (Przepis: Paul Bocuse)
Placek z jabłkami - Tarte fine aux pommes
Placek z jabłkami i z kiwi - Tarte aux pommes et kiwis
Placek z rabarbarem - Tarte à la rhubarbe (Przepis: Paul Bocuse)
Pyszny mus z owocami - Mousse délicieuse aux fruits
Roladki z figowym nadzieniem - Roulés aux figues
Różane makaroniki - Macarons à la rose
Savarin czyli baba rumowa nasączana - Savarin ou baba au rhum
Suflety z czerwonymi owocami - Soufflés aux fruits rouges
Roladki z figowym nadzieniem - Roulés aux figues
Różane makaroniki - Macarons à la rose
Savarin czyli baba rumowa nasączana - Savarin ou baba au rhum
Suflety z czerwonymi owocami - Soufflés aux fruits rouges
Tarta morelowa z przecierem rabarbarowym (Przepis: Philippe Conticini)
Tarta z pieczonym ananasem - Tarte ananas rôti (Przepis: Ladurée)
Tarta z pieczonym ananasem - Tarte ananas rôti (Przepis: Ladurée)
Tarta z Renklodami - Tarte aux Reines-Claudes
Tarty z gruszkami, sos karmelowy ze słonym masłem - Tartelettes aux poires, sauce caramel beurre salé
Tarty z gruszkami, sos karmelowy ze słonym masłem - Tartelettes aux poires, sauce caramel beurre salé
Wiejski placek z morelami - Tarte fermière aux abricots (Przepis: Patrick Chevallot)
Zebra czekoladowo-pomarańczowa - Zèbre chocolat-orange
Zebra czekoladowo-pomarańczowa - Zèbre chocolat-orange